»Nekaj izzivov seveda je, ker gre za novo tehnologijo, vendar piščanci so dobro priraščali, predvsem pa preliminarne analize kažejo na dobro kakovost mesa. Mesno je čvrstejše in intenzivnejše barve.«
»Naš sistem sledljivosti mesa je dobro vzpostavljen in dobro deluje.«
»30 odstotkov soje v prehrani piščancev bi lahko brez težav nadomestili za prirejo piščancev.«
»Ja, ja, meso je dobro, ampak to niso kot naši raki.«
»Ključno je uživanje manj rdečega mesa, pri čemer gre predvsem za izziv, kako spremeniti človeško ravnanje.«
»Je meso drugačno? Zagotovo. Vendar upam, da bomo s pregledno komunikacijo s potrošniki lahko zmagali. A pri tem ni zagotovil.«
»Zadnjič sva bila z najinim vnukom Remijem na večerji v restavraciji Carreaux Bleus. Razmišljal sem, da bi si naročil piščanca po baskovsko, medtem ko je Remi hotel piščanca s pomfritom. Lydie pa je najprej vprašala, ali so piščance pitali z biopičo.«
Kliknite povezavo za prikaz izjav v želenem obdobju